Rôzne

VIDEO: Večerná prechádzka na Hubkovej ponúkla Robovi a jeho priateľke krásne divadlo!

Aj keď sa Robo venuje filmovaniu profesionálne, kameru so sebou bežne nenosí. Avšak po tom, čo uvideli s priateľkou na Hubkovej, sa na miesto vrátil už aj s touto technikou...

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Večerná prechádzka na Hubkovej ponúkla Robovi a jeho priateľke krásne divadlo!
Zdroj: Dnes24.sk

Zhruba pred dvoma týždňami sa vydal Humenčan Robo Andráši s priateľkou na večernú prechádzku do lesoparku Hubková. Mali to šťastie, že zbadali krásne malinké líščatá. Aj keď sa Robo filmovaniu venuje profesionálne, s kamerou na pleci ako vraví nechodí vždy a všade, no na rovnaké miesto sa vrátili aj o dva týždne neskôr.

„Za tie dva týždne už úplne podrástli. Ani vtedy som však nemal kameru pri sebe, a tak som si urobil len pár nie veľmi vydarených záberov na telefón,“ povedal Robo s tým, že k líščatám sa vrátili aj do tretice a už aj s kamerou.

„Boli tam, kde vždy. Na videu sú zachytené tri líšky, ale pózujú iba dve. Tretia nebola taká smelá ako jej súrodenci,“ doplnil s úsmevom autor videa. Trvalo dlho, kým ho pustili bližšie k sebe, musel byť veľmi potichu a nehybný. Kvôli svetlu skončil navyše doštípaný od hmyzu.

Roba k zhotoveniu videa motivoval vysoký záujem jeho priateľov o to čo videl a svoje zábery zverejnil na sociálnej sieti. A rozhodne stoja za to, veď si to pozrite.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM