Tomáš Šuhajda Rôzne Rôzne

VIDEO: Takto to rozbalili Humenčania na koncerte v hlavnom meste!

Humenská kapela Franny´s Coat sa v stredu 13. novembra predstavila v bratislavskom Nu Spirit Club-e. A víťazi tohtoročnej hitparády rádia FM - Demovnica to na pódiu poriadne rozbalili. Pozrite si krátku ukážku z ich koncertu očami fanúšika!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Takto to rozbalili Humenčania na koncerte v hlavnom meste!
Zdroj: Dnes24.sk

Humenská kapela v zložení Dominik Kitko – spev a gitara, Miro Selecký – bicie a vokály a Juraj Onuška – basgitara je už mnohým Humenčanom známa, no v Bratislave sa predstavili vôbec po prvýkrát.

„Koncert sme si vychutnali, cítili sme sa uvoľnene, začo vďačíme najmä publiku. Atmosféra bola jednoducho perfektná,“ opísal svoje pocity po koncerte zakladajúci člen skupiny Dominik Kitko.

Víťazi Demovnice

Humenčania sa tento rok zúčastnili súťaže rádia FM – Demovnice. Ide o hitparádu demo nahrávok slovenských autorov, ktorí ešte oficiálne nevydali žiadny album. Vo veľkej konkurencii dosiahli so svojou skladbou Eyes Closed nevídaný úspech, celú hitparádu vyhrali!

Budúcnosť v štádiu riešenia

Franny´s Coat koncertovali doposiaľ prevažne na východe. Živé vystúpenia museli dočasne prerušiť po tom, čo sa Dominik odsťahoval za prácou do Bratislavy. Na nových skladbách však pracujú naďalej.

„Jediný problém, ktorý musíme vyriešiť, je živé hranie. Takto na diaľku je to komplikované, ale snáď v dohľadnej dobe vymyslíme vhodné riešenie,“ hovorí Dominik, ktorého o to viac potešila možnosť od rádia FM zahrať si s kapelou v Bratislave.

Pozrite si vo videogalérii zábery z bratislavského koncertu Franny´s Coat, ktoré nám zaslal fanúšik kapely!

Všetky skladby od Franny´s Coat si môžete vypočuť a zadarmo stiahnuť TU!

Foto: Martin Haburaj

VIDEO: Takto to rozbalili Humenčania na koncerte v hlavnom meste!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM