Ondrej Petričko Rôzne

VIDEO: Na Vinianskom jazere vyčíňal vzdušný vír. Nafukovačky rekreantov lietali vo vzduchu!

Rekreanti, ktorí navštívili v nedeľu Vinianske jazero, zažili niečo, na čo len tak skoro nezabudnú. Silný vzdušný vír, ktorý im pripomínal tornádo, bral z pláže všetky nafukovačky a ľahšie veci. Tie potom lietali v niekoľkometrovej výške.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Na Vinianskom jazere vyčíňal vzdušný vír. Nafukovačky rekreantov lietali vo vzduchu!
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu popoludní vystrašil rekreantov na Vinianskom jazere zaujímavý jav. Vzdušný vír im bral nafukovačky, ktoré lietali vo veľkej výške. Pohyboval sa najprv po pláži a potom si to namieril do vody. Rekreanti len udivene pozerali. „Niečo také som v živote nevidel. Vzdušné víry, ktoré rozvíria prach alebo lístie v jeseni to áno. Ale toto bolo asi 15 metrov široké, pohybovalo sa to ako tornádo a bralo všetky nafukovačky a ľahšie veci. Tie potom lietali vo výške osemposchodového paneláka,“ opísal Jozef, ktorý tiež prišiel o nafukovačku.

Rekreantov vzdušný vír vystrašil

Aj ďalší ľudia, ktorí sa na pláži slnili len neveriacky krútili hlavou. „Prišlo to odrazu. Najprv len vietor a potom sa to začalo točiť. Malo to silu, pretože bralo aj ťažké nafukovačky pre 3 osoby,“ povedala Martina z Michaloviec.

„Všetci sme len stáli a pozerali sme na to ako na zjavenie. Priznám sa, mala som aj strach, lebo som nevedela do akej veľkosti to narastie. Toto som ešte nezažila,“ dodala.

Ako to vyzeralo na pláži, si môžete pozrieť v priloženom videu od nášho čitateľa.

Vzdušný vír vystrašil rekreantov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM