Rôzne

VIDEO: Humenným sa prehnal cyklistický pelotón vedený Tulim, pre dobrú vec!

V piatok odštartoval 5. ročník Charitatívnej cyklojazdy NA BICYKLI DEŤOM. Štart prvej etapy končiacej v Prešove bol v Novej Sedlici, pelotón tak prešiel aj Humenným a prestávku si dal na námestí pred kultúrnym strediskom.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Humenným sa prehnal cyklistický pelotón vedený Tulim, pre dobrú vec!
Zdroj: Dnes24.sk

Toto je už 5. ročník projektu Na bicykli deťom, ktorý organizuje Občianske združenie Deťom pre život. Cieľom charitatívnej cyklojazdy je ukázať, že boj s onkologickým ochorením má zmysel, o čom svedčí aj viac ako 70-percentná úspešnosť liečby malých onkologických pacientov.

Účastníci pelotónu prejdú od 6. do 14. júna z Novej Sedlice až do Bratislavy 1157 km. K pelotónu sa na rôznych úsekoch v Slovensku aj Česku môže pridať aj široká verejnosť. Tak ako pominulé roky, aj tento ročník sa pridávajú tiež viaceré známe osobnosti. V pelotóne už od začiatku tradične nechýba napríklad herec a zabávač Ivan „Tuli“ Vojtek.

Súčasťou charitatívnej cyklojazdy je verejná zbierka, na základe ktorej občianske združenie organizuje rekondičné a relaxačné pobyty pre detských onkologických pacientov a pomáha finančne aj materiálne oddeleniam detskej onkológie.

Zdroj: Humenné 24 / TASR

Humenným sa prehnal cyklistický pelotón vedený Tulim, pre dobrú vec!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM