Tomáš Šuhajda Rôzne

VIDEO: Čekovský bavil rodákov, vychutnajte si festival My sme Humenné v troch minútach!

Festival My sme Humenné, ktorý organizovala značka Šariš v spolupráci s mestom, je za nami. Množstvo ľudí na námestí, ocenení rodáci a skvelé vystúpenia, ktoré si Humenčania vychutnávali, mnohí s pivkom v ruke, v dobrej nálade. Pozrite si zábery z festivalu My sme Humenné vo videogalérii!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Čekovský bavil rodákov, vychutnajte si festival My sme Humenné v troch minútach!
Zdroj: Dnes24.sk

Festival odštartoval v sobotu o 14-tej a na chvíľku ho poznačil dážď, no večer, kedy boli v akcii kapely Žobráci, Peter Bič Project a predovšetkým hudobník a rodák z Humenného Marián Čekovský, bolo už počasie ideálne.

Podľa odhadu moderátora akcie Mima z Funradia, mimochodom celým menom Milan Ambróz a taktiež Humenčan, mohlo byť večer na celej pešej zóne aj viac ako tri tisíc ľudí.

Počas festivalu boli ocenení dvaja rodáci symbolickou pozlátenou tehlou za zásluhy pri budovaní dobrého mena mesta. Z rúk zástupcu primátorky Andreja Semanca si ju prevzali Silvia Knapíková, riaditeľka Slovenského Červeného kríža – územný spolok Humenné a Marián Čekovský, ktorý následne odštartoval svoju šou.

V nej opäť predviedol svoje kvality skvelého hudobníka a výborného zabávača. Humenčanom sa s humorom jemu vlastným nezabudol poďakovať, že ho dali pod most. :-)

Festival My sme Humenné v troch minútach!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM