Iné športy

Viacboj mladších žiakov: Ondrej Vrábeľ z 1.AK Humenné sa stal vicemajstrom Slovenska

Mladší žiaci majú svoje vrcholné podujatie na majstrovstvách Slovenska vo viacboji. Trenčín po roku opäť privítal pretekárov z celého Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Viacboj mladších žiakov: Ondrej Vrábeľ z 1.AK Humenné sa stal vicemajstrom Slovenska
Zdroj: 1.AK Humenné

Ondrej Vrábeľ z 1.AK Humenné ako slovenský rekordér z haly a držiteľ titulu, mal na pretekoch silného súpera priamo z Trenčína, domáceho pretekára Martina Varhaníka.

Po konečnom súčte bodov nepomohlo Ondrejovi ani super zlepšenie v behu na 600 metrov a tri sekundy rozhodli v neprospech v boji o slovenský titul. Celkovo druhé miesto je však i tak parádny úspech.

Ďalší atlét 1. AK Humenné Filip Ganaj obsadil dvadsiatu priečku. Svoje zastúpenie mal humenský klub aj medzi dievčatami a to v podobe Natálii Bobaľovej a Michaely Černegovej. Prvá menovaná obsadila konečnú ôsmu priečku, Michaela skončila dvanásta.

600 metrový beh znamenal pre Natáliu osobný rekord a časom 1:46,64 skončila na druhom mieste. Osobák si vytvorila aj Michaela v hode kriketovou loptičkou, výkonom 47,87 m skončila medzi dievčatami druhá v tejto kategórii.

Informácie poskytol Marek Lučka, tréner 1.AK Humenné.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste? Areál Základnej školy Hrnčiarska po rekonštrukcii nástupnej plochy.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM