Rôzne

Verejné priestranstvá sa v Humennom kosili aj v sobotu: Sťažnosti od obyvateľov

Zamestnanci Technických služieb mesta Humenné kosili verejné priestranstvá aj netradične v sobotu. Riaditeľ TS prijal sťažnosti na túto ich aktivitu.

Ilustračný obrázok k článku Verejné priestranstvá sa v Humennom kosili aj v sobotu: Sťažnosti od obyvateľov
Zdroj: TASR

V uplynulú sobotu sa v Humennom v réžii Technických služieb mesta kosili verejné priestranstvá, podľa radnice v snahe dobehnúť zmeškanú kosbu, pričom sklz vznikol kvôli nepriaznivému počasiu.

„Za celú pracovnú zmenu som prijal tri sťažnosti, v ktorých nám obyvatelia bývajúci v bytových domoch, vulgárne nadávali a vyjadrili obrovské pohoršenie nad vykonávanou sobotňajšou kosbou. Podľa ich vyjadrení kosenie im bráni v zaslúženom oddychu. Bolo to okrem nadávok na samosprávu mesta, aj na riaditeľa TS najmenej, čo sme si v sobotu vypočuli. Na moju snahu o vysvetlenie nášho zámeru reagovali pobúrene, aj ironicky a vyhrážali sa nám sťažnosťami u pána primátora. Je mi veľmi ľúto, že k našej snahe o čisté a pokosené verejné priestranstvá sa niektorí obyvatelia mesta takto stavajú,“ vyjadril sa riaditeľ M. Kuruc prostredníctvom webu radnice.

Dodal, že verí, že je to len názor niekoľkých občanov a nie väčšiny. Radnica sa v tejto súvislosti obracia na občanov a žiada ich o väčšiu zhovievavosť nielen pri víkendovom kosení.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Súhlasíte s víkendovou kosbou verejnej zelene za daných okolností?

Nie

Videli ste ho už? Ak nie, obnovený park na Ulici osloboditeľov si môžete pozrieť prostredníctvom tohto videa.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM