Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Vedia na seba upútať pohľady: Aj takéto stvorenia si užívajú Vinianske jazero, FOTO

Pohľady návštevníkov na Vinianskom jazere nepútajú iba prví kúpajúci sa ľudia. Na jeho hladine totiž plávajú aj iné stvorenia. A tie vedia potešiť oči najmä detí.

Ilustračný obrázok k článku Vedia na seba upútať pohľady: Aj takéto stvorenia si užívajú Vinianske jazero, FOTO
12
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V nedávnom článku sme vám priniesli informácie o prvých plavcoch vo Vinianskom jazere. Teraz sme sa však zamerali na ďalšie stvorenia, ktoré si už užívajú tamojšiu vodu a neunikli našej pozornosti. Sú nimi kačky, ale aj malé kačičky, ktoré sa tam učia plávať. A ľuďom sa starajú o pekný prírodný výjav.

Ten dokáže upútať a zároveň potešiť nejedno oko návštevníka. Kačky si v jazere vo Vinnom a v jeho okolí taktiež vychutnávajú pekné počasie.

Vo vode môžete vidieť i malé kačičky, ktoré vedie ich mama. Vychádzajú z vody a špacírujú sa aj pri brehu. Ďalšie staršie kačky oddychujú zase na mostíkoch pri jazere. Nedajú sa rušiť ani pri fotografovaní a spokojne spia.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Tieto pekné okrídlence si už na ľudí zvykli, napriek tomu, že ide o divé kačky. Keď sa postavíte na mostík, možno popod vás preplávajú malé kačičky, ktoré ešte len spoznávajú krásne okolie Vinného. Užívajú si pokoj, ktorý tam vládne pred oficiálnym štartom nastávajúcej letnej sezóny. Viac si už môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Pohodu na Vinianskom jazere si neužívajú iba ľudia: Veď sledujte tie zábery :)
12
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM