Rôzne

V októbri sa máme na čo tešiť: Prehľad top podujatí, ktoré nás v Humennom čakajú

Október už klope na dvere. A milovníci podujatí sa môžu tešiť na rôzne akcie v Humennom. Tieto sú podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku V októbri sa máme na čo tešiť: Prehľad top podujatí, ktoré nás v Humennom čakajú
Zdroj: Dnes24.sk

Ona a on tour

4. októbra, Dom kultúry. Do Humenného pricestujú dve známe osobnosti, Richard Müller a Adela Banášová. Vypočuť si tak budete môcť koncert, ktorý doplní intímna spoveď, bezprostredné komentáre aj vtipné dialógy.

Deň Prešovského kraja

5. októbra, naprieč krajom. V tento deň ponúknu bezplatný zápis a odpustenie pokút regionálne knižnice, vstupné zdarma chystajú múzeá a galérie. Nevynímajúc ani Humenné. Možno tak ideálna príležitosť pre mnohých navštíviť aj Vihorlatské múzeum či zavítať do Vihorlatskej knižnice.

Juraj Hnilica

6. októbra, Nostalgia Music Pub. Zaujímavý interpret zavíta do humenského podniku. Juraj Hnilica zahviezdil v súťaži Československo má talent, kde sa dostal až do finále. Humenčanov a spol. čaká jeho 2-hodinový akustický koncert.

A čo ja, láska?

17. októbra, Dom kultúry. V divadelnej sále si budete môcť vychutnať zábavnú komédiu so zvučnými menami. Predstavia sa tu Marta Sládečková, Dominika Kavaschová alt. Zuzana Porubjaková a Martin Mňahončák. Kto bude víťazom boja o “vyčudovaného” muža, mladá a krásna Skarlet alebo prácou pohltená manželka Margit?

Smejko a Tanculienka

21. októbra, Dom kultúry. Kuk, ani muk! Takýto názov nesie nové predstavenie známych predstaviteľov piesní pre najmenších. Zahrajú nové hity z rovnomenného DVD Kuk, ani muk!, ale zaspievajú aj vždy žiadaného Boxeristu, Vajce na vandrovke či Babu Jagu. V závere nebude chýbať možnosť vyfotiť sa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM