Rôzne

V júni sa je na čo tešiť: TOP päť akcií, ktoré nás čakajú v Humennom a okolí

Už je tu jún a je sa na čo tešiť. V Humennom a v okolí sú v pláne rôzne lákavé podujatia. Týchto 5 radíme medzi najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku V júni sa je na čo tešiť: TOP päť akcií, ktoré nás čakajú v Humennom a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí na námestí

Medzinárodný deň detí tento rok vyšiel na štvrtok a program na Námestí slobody pred Domom kultúry sa tak uskutoční o pár dní neskôr, v nedeľu 4. júna. Nielen mladšie ročníky Humenčanov si budú môcť pozrieť rozprávku o Maruške a dvanástich mesiačikoch v podaní Divadla Hotel Mária, program bude pokračovať interaktívnym popoludním pre deti s ujom Ľubom a záverom programu sa uskutoční koncert rapera LEva.

ĽH Stana Baláža, AMC Trio a Peter Lipa

Zaujímavá kombinácia hudobných žánrov sa objaví v jeden čas v humenskom Dome kultúry a to 6. júna. Pôjde o spojenie kvalitného jazzu s ľudovými piesňami. Hosťom večera bude známy jazzman Peter Lipa. Vstupné na tento zaujímavý koncert je 10 eur.

Kali a Peter Pann

Piatková noc 9. júna sa bude v Humennom niesť v znamení live vystúpenia rapera Kaliho v Arena Night Clube. Sprevádzať ho bude aj jeho dvorný producent Peter Pann.

Kamenické dni

V dňoch 16. a 17. júna sa na letisku v Kamenici nad Cirochou pri príležitosti 700. výročia obce uskutočnia Kamenické dni. A pripravený je mimoriadne atraktívny program. Boxerský s Tomim Kidom Kovácsom a ďalšími známymi menami, koncert Desmodu, Drišľaku či kamenický pätboj o naj chlapa a naj babu budú iste veľkým lákadlom…

Zmiešaná štvorhra

25. júna sa v našom meste predstaví Radošínske naivné divadlo. V Dome kultúry predvedú inscenáciu Zmiešaná štvorhra. Jej režisérom je Juraj Nvota v dramaturgii Mirky Čibenkovej. Vstupné je 14 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM