Rôzne

V Jasenove sa odohrá benefičný futbalový turnaj: Šport nebude jediným lákadlom

Jasenov bude dejiskom zaujímavého športového dňa. Účastníkov čaká nielen benefičný futbalový turnaj či súťaž vo varení guľášu.

Ilustračný obrázok k článku V Jasenove sa odohrá benefičný futbalový turnaj: Šport nebude jediným lákadlom
Foto: Rastislav Búgel

V sobotu 30. júna sa na jasenovskom futbalovom ihrisku uskutoční Benefičný športový deň, ktorý organizuje Občianske združenie Pomáhaj a chráň.

„Hlavnou myšlienkou tohto športového dňa je spojiť dobrých ľudí a počas príjemne stráveného dňa v kruhu najbližších, rodinných príslušníkov a kamarátov podporiť dobrú vec, ktorá ma určite veľký zmysel,“ uvádza OZ, ktoré sa stará o opustené psy a mačky v okrese a ktorého cieľom je vybudovať a prevádzkovať v Humennom plnohodnotný útulok.

Hlavnou súčasťou športového dňa bude turnaj v malom futbale (5+1 hráčov), pričom zápasy sa budú hrať v čase od 9:00 do 18:00 hod. Štartovné poputuje na úlohy a ciele OZ Pomáhaj a chráň.

Pre ostatných účastníkov podujatia bude pripravený sprievodný program ako napríklad súťaž vo varení guľášu či iné súťaže o zaujímavé ceny. Chýbať nebudú atrakcie pre deti a rodinné aktivity. Návštevníci sa môžu tešiť tiež na celodenný hudobný doprovod- dídžeja aj živú hudbu.

Partie, ktoré sa chcú aktívne zúčastniť futbalového turnaja, sa môžu zaregistrovať prostredníctvom online formulára. Bližšie informácie sú dostupné na facebookovej stránke Občianske združenie Pomáhaj a chráň.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM