Rôzne

V Humennom zažije súboje Majstrovstiev Európy aj stredoškolská telocvičňa: Ktorá bude mať tú česť?

Už o pár dní sa v Humennom uskutočnia Majstrovstvá Európy a to v nohejbale mužov. Prebehlo už losovanie základných skupín a organizátori prezradili i ďalšie nové informácie. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom zažije súboje Majstrovstiev Európy aj stredoškolská telocvičňa: Ktorá bude mať tú česť?
Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovstvá Európy v nohejbale mužov sa v Humennom uskutočnia od 13. do 15 novembra. Odohrajú sa tu nohejbalové duely v troch kategóriách- jednotlivci, dvojice, trojice. V každej kategórii sú 4 základné skupiny s troma reprezentáciami.

V prvej spomínanej kategórii sa Slovensko stretne v skupine so Švajčiarskom a Ukrajinou. V kategórii dvojice si Slováci zmerajú sily s Francúzskom a Írskom a v kategórii trojice budú v skupine súpermi našich Rumunsko a Dánsko.

Z každej skupiny postupujú dvaja a nasleduje klasický play-off pavúk. Piatkové a sobotňajšie zápasy sa uskutočnia okrem Mestskej športovej haly i v telocvični neďalekej Strednej odbornej školy polytechnickej. Nedeľňajšie finálové duely už budú výhradne patriť športovej hale. Otvárací ceremoniál sa uskutoční v sobotu. Kompletný program vám prinesieme začiatkom budúceho týždňa.

Foto: piatková tlačovka venovaná majstrovstvám. Zľava Marián Mihok (predseda organizačného výboru), Ondrej Bartko (prednosta MsÚ v Humennom), Gabriel Viňanský (prezident Slovenskej nohejbalovej asociácie), Marián Žigala (tréner reprezentácie SR), Ján Brutovský (kapitán SR).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM