Tomáš Šuhajda Samospráva

V Humennom vraj zdochol pes

Mestský poslanec Michal Babin vytiahol na poslednom zastupiteľstve pri riešení Senior karty tému inej vekovej kategórie - mladých Humenčanov. Podľa jeho slov mu mladík napísal, že v Humennom zdochol pes... Čo na to ostatní?

Ilustračný obrázok k článku V Humennom vraj zdochol pes
Zdroj: Dnes24.sk

„Takto mi to tu pripadá, že sa staráme len o dôchodcov,“ povedal poslanec Michal Babin, podľa ktorého je to tak, ako mu mladý napísal.

„Ja si nemyslím, že tu zdochol pes, robí sa tu 5-krát viac akcií ako predtým,“ reagovala na slová poslanca Babina primátorka mesta Jana Vaľová.

Vyzvala následne opozíciu v mestskom parlamente, aby sa dohodli. „Pán poslanec Hopta kritizuje, že robíme akcie Neber drogy, ber hudbu… Prosím vás, dohodnite sa v tej opozícii, lebo na jednej strane kritizujete, že robíme pre mladých akcie a na druhej strane kritizujete, že nerobíme.“

„Ono je to tak. Urobíme akciu Neber drogy, ber hudbu a polovička mladých je tam ožratých, 15–16 ročných, a nakoniec to skončí opačne ako bolo cieľom…“ reagoval poslanec Ivan Hopta.

K téme sa vyjadril aj poslanec Dušan Sukovský, podľa ktorého by sme mali byť radi aj za to, čo máme… Iné mestá sú podľa neho na tom ešte horšie, mladí tam nemajú kde korčuľovať, plávať…

Tak zdochol v Humennom pes alebo nie?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM