Rôzne

V Humennom sa opäť konalo protestné zhromaždenie: TAKTO to vyzeralo na mieste!

Humenné zažilo vo štvrtok ďalšie zhromaždenie Za slušné Slovensko. Ako to na proteste vyzeralo tentoraz? Pozrite si naše zábery priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom sa opäť konalo protestné zhromaždenie: TAKTO to vyzeralo na mieste!
10
Galéria

Vo štvrtok sa v rôznych mestách pokračovalo ve verejných zhromaždeniach Za slušné Slovensko. Odvolanie policajného prezidenta Tibora Gašpara, jasné systémové zmeny v policajnej inšpekcii a odpolitizovanie vedenia polície. Aj toto žiadajú organizátori.

Protestné zhromaždenie sa opäť uskutočnilo aj v našom meste. Tentoraz však nie na Námestí slobody, ale na Sídlisku pod Sokolejom. V čase zhruba od 17:40 do 18:20 hod. sa na mieste pri multifunkčnom ihrisku zišlo niekoľko desiatok ľudí.

Zhromaždenie v Humennom sa uskutočnilo za veľmi príjemného jarného počasia. Protest prebehol ako aj v predošlých prípadoch pokojne.

Čítal sa okrem iného list umelcov, po výzve organizátorov si vzal mikrofón aj neplánovaný rečník- jeden z účastníkov a na konci si prítomní uctili minútou ticha pamiatku zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej.

Ako to vyzeralo na proteste v Humennom, si môžete pozrieť aj obrazom a to prostredníctvom priložených fotografií.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si to na fotografiách: V Humennom prebehlo ďalšie protestné zhromaždenie
10
Galéria
Zdroj: Dnes24/Tasr
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM