Samospráva

V Humennom rokovali mestskí poslanci: Zasadnutie s prívlastkom posledné!

Piatkové rokovanie poslancov Mestského zastupiteľstva v Humennom odštartovalo nie tak celkom bežne. V rokovacej sále zazneli tóny slovenskej hymny...

Ilustračný obrázok k článku V Humennom rokovali mestskí poslanci: Zasadnutie s prívlastkom posledné!
Zdroj: Dnes24.sk

V uplynulý piatok sa uskutočnilo 20. zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Humennom. Na jeho začiatku všetci prítomní povstali, v sále totiž odznela slovenská hymna. Dôvod? Robí sa tak počas prvého a posledného zasadnutia mestského zastupiteľstva v danom volebnom období.

A práve toto piatkové rokovanie humenských poslancov bolo posledným pracovným v tomto volebnom období. Komunálne voľby sa uskutočnia dňa 10. novembra 2018.

V septembri sa počas Pamätných dní mesta Humenné tradične koná už len slávnostné mestské zastupiteľstvo v sále Domu kultúry, počas ktorého sú odovzdávané mestské ocenenia.

A o čom sa rokovalo? Najväčšiu diskusiu s veľkým odstupom vyvolal bod Poskytnutie dotácie z rozpočtu mesta na podporu športu pre FK Humenné a MHK Humenné a schvaľovali sa napríklad tiež návrhy na ocenenia mesta Humenné v roku 2018.

Tradične boli na stole aj majetkové veci, riešil sa tiež rozpočtové opatrenia… O všetkom podstatnom sa postupne dočítate na spravodajskom portáli Humenné 24.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM