Správy

V Humennom pribudne ďalšie športovisko. Vyrastie v areáli školy

Základná škola Laborecká získa nové hokejbalové aj multifunkčné ihrisko.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom pribudne ďalšie športovisko. Vyrastie v areáli školy
Zdroj: Mesto Humenné

Športovú infraštruktúru v meste Humenné rozšíri v nasledujúcich mesiacoch hokejbalové ihrisko. Vďaka finančnej dotácii od Fondu na podporu športu vznikne v rámci športového areálu Základnej školy (ZŠ) Laborecká.

Hokejbal aj ďalšie športy

Vyrásť tu má aj multifunkčné ihrisko, a tiež 200-metrový atletický ovál. Informovala o tom samospráva na svojej internetovej stránke.

„Na jestvujúcej asfaltovej športovej ploche bude vybudované hokejbalové ihrisko, zrealizuje sa oprava odvodňovacieho rigolu s bežeckou dráhou 200 metrov s antukovým povrchom po jeho obvode a prestavba súčasného volejbalového ihriska na multifunkčné viacúčelové ihrisko s čiarovaním pre futbal, tenis a volejbal a basketbalovými košmi s rozmermi 33 krát 16 metrov,“ priblížil Marián Škuba z tlačového referátu.

Investície spolu vo výške takmer 150-tisíc eur majú slúžiť aj na osadenie osvetlenia areálu, a to samostatne pre multifunkčné a hokejbalové ihrisko. Celková plocha rekonštruovaného športoviska má predstavovať viac ako 3300 štvorcových metrov. Stavba, ktorej zhotoviteľom je humenská eseročka T-Cube, má byť ukončená v júli tohto roka.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM