Samospráva

V Humennom mapovali najviac poškodené cesty a chodníky: Ktoré to podľa komisie sú?

Členovia komisie výstavby a územného plánovania Mestského zastupiteľstva sa zišli, aby zmapovali najviac poškodené chodníky a cesty v Humennom a to priamo v teréne.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom mapovali najviac poškodené cesty a chodníky: Ktoré to podľa komisie sú?
Zdroj: TASR

Ako bližšie informuje radnica na svojej webovej stránke, podľa predsedu komisie Michala Babina bude potrebné opraviť tie najakútnejšie ú­seky.

„Medzi ne patrí ulica Komenského aj Gaštanová, lokalita na Sídlisku Poľana i v časti Lieskovčík. Problematický vidia odborníci aj chodník na Brestovskej ulici. V rámci mapovania kritických úsekov, navštívili kompetentní aj Ulicu osloboditeľov a ZŠ Hrnčiarska, ktorej vnútorný areál tiež potrebuje podpornú injekciu v podobe nového asfaltu na školskom dvore,“ priblížila Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu na webe mesta.

Čo sú komisie Mestského zastupiteľstva? Predstavujú poradný, iniciatívny a kontrolný orgán humenskej samosprávy. Sú pritom zložené z poslancov, ale aj ďalších osôb.

Mestské zastupiteľstvo v Humennom zriadilo na svojom zasadnutí v decembri 2018 svojich 12 stálych komisií a práve jedna z nich je aj komisia výstavby a územného plánovania s predsedom Michalom Babinom.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Tento týždeň sme vám okrem iného priniesli nové foto obnovovaného parku v Humennom. Pozrieť si ich môžete v tejto galérii.

Má byť odovzdaný do konca apríla: Čerstvé FOTO obnovovaného parku v Humennom
16
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM