Aktualizované Krimi

FOTO: V Humennom došlo k nehode dvoch áut. Zasahoval aj záchranársky vrtuľník

V Humennom došlo k vážnej dopravnej nehode, po ktorej na mieste zasahoval aj záchranársky vrtuľník. Tu sú ďalšie informácie a fotografie z miesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Humennom došlo k nehode dvoch áut. Zasahoval aj záchranársky vrtuľník
4
Galéria

Hasiči zasahovali pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel v Humennom v smere na Medzilaborce. Ako informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove, pri kolízii sa zranilo päť osôb.

Pri nehode zasahovali tri posádky záchranárov. Ako informovala hovorkyňa spoločnosti Falck Katarína Načiniaková, jedna z nich náhodne prechádzala okolo nehody pri prevoze pacienta do nemocnice. „Na mieste boli už v tom čase hasiči, ktorí vyslobodzovali pasažierov z oboch áut,“ uviedla s tým, že sa tam nachádzalo spolu päť osôb.

Do akcie bol povolaný tiež aj záchranársky vrtuľník. Pre náš portál to potvrdila Zuzana Hopjaková z Air-Transport Europe, ktorá uviedla, že po zrážke dvoch osobných motorových vozidiel potreboval rýchly a šetrný transport do nemocnice vodič jedného z áut, ktorý bol vo vozidle zakliesnený.

Podľa jej slov bol pacient po pristátí záchranárskeho vrtuľníka už vyslobodený z auta a ošetrený privolanou rýchlou lekárskou pomocou.

„Vodič utrpel poranenie hlavy, poruchu vedomia a fraktúru stehna. Lekár leteckých záchranárov si ho následne prevzal do svojej starosti, doplnil mu liečbu a na umelej pľúcnej ventilácií bol v stabilizovanom stave letecky prevezený a odovzdaný do rúk lekárom Kliniky úrazovej chirurgie UN L. Pasteura v Košiciach,“ povedala ďalej Z. Hopjaková.

Pozrite si v pripojenej galérii fotky z miesta nehody.

FOTO Z MIESTA: V Humennom došlo k vážnej dopravnej nehode
4
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM