Krimi

V Hankovciach šľahali plamene: Požiar napáchal škody za tisíce eur!

Podľa polície požiar vznikol na streche murovanej garáže, odkiaľ sa rozšíril na drevenú hospodársku budovu i ďalšie priľahlé garáže a poškodil tiež auto odparkované na dvore susedného domu.

Ilustračný obrázok k článku V Hankovciach šľahali plamene: Požiar napáchal škody za tisíce eur!
Zdroj: facebook.com/OR HaZZ Humenné

Obvodné oddelenie Policajného zboru v Koškovciach sa zaoberá prípadom prečinu všeobecného ohrozenia. Podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej došlo k nemu v pondelok po 14-tej na pozemku jedného z rodinných domov v obci Hankovce.

„Požiar vznikol na streche murovanej garáže, odkiaľ sa rozšíril na priľahlú drevenú hospodársku budovu i na ďalšie priľahlé garáže. Sálavé teplo poškodilo strechu, okná, satelit, koberec, kvety a pletivo. Požiar poškodil aj motorové vozidlo zn. Škoda fábia, odstavené na dvore susedného domu,“ uviedla Migaľová s tým, že celková škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 11 000 eur.

Zdroj: facebook.com/OR HaZZ Humenné

Na miesto požiaru sa dostavil požiarny technik, ktorý na základe znaleckého skúmania stanoví presnú príčinu požiaru. „Pri tejto udalosti nedošlo k zraneniu osôb,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM