Krimi

V akcii na Podskalke desiatky policajtov aj služobné psy! Zadržali podozrivého, z čoho ho vinia?

Desiatky policajtov nasadených do pátracej akcie v humenskej rómskej osade Podskalka. Cieľom bolo vypátrať podozrivého muža (32). Akcia bola úspešná a hľadaného zadržali. Pozrite, čo má mať podľa polície na rováši!

Ilustračný obrázok k článku V akcii na Podskalke desiatky policajtov aj služobné psy! Zadržali podozrivého, z čoho ho vinia?
Zdroj: TASR

Počas piatkovej pátracej akcie, do ktorej boli zapojené aj služobné psy, neboli použité donucovacie prostriedky a nedošlo ani k narušeniu verejného poriadku. Podozrivého z trestného činu marenia spravodlivosti predviedli na policajné oddelenie. V rovnaký deň vyšetrovateľ obvinil muža zo zločinu vydierania.

„Obvinený je podozrivý, že od roku 2011 mal nútiť 48-ročného muža z obce Ptičie, okr. Humenné, aby sa zdržiaval u neho doma. Pokiaľ by to neurobil tak sa mu mal vyhrážať že dá zbiť jeho a aj jeho celú rodinu. Poškodený v obave o svoje zdravie a zdravie svojej rodiny, býval u obvineného a vykonával pre neho rôzne práce a každý mesiac mu odovzdával celý svoj invalidný dôchodok,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa Džobanika vznikla poškodenému škoda vo výške najmenej 5 850 eur. Vyšetrovateľ po zadržaní a vznesení obvinenia umiestnil obvineného do cely policajného zaistenia a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. „Sudca Okresného súdu v Humennom vzal následne obvineného do väzby,“ dodal policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM