Tomáš Šuhajda Rôzne

Užite si voľné dni v Humennom naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Humennom či okolí môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľné dni v Humennom naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok: Šialené nožničky

Divadelné predstavenie s hviezdnym obsadením bude možné zažiť v Dome kultúry už v piatok o 19:00. Návštevníkov čaká zábavná komédia plná napätia, bláznivých situácií, neočakávaných rozuzlení a pointy. Hrajú: Peter Kočiš/Marcel Ochránek, Karin Olasová/Zuzana Moravcová, Dušan Szabó, Marek Majeský/Přemysl Boublík, Jana Valocká/Lucia Vráblicová, Juraj Hrčka/Erik Peťovský. Vstupné: 13 eur.

Kadernícky salón „Šialené nožničky", ktorý vedie majster hrebeňov a nožničiek Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je však náhle ohrozené. V byte nad salónom sa nečakane udeje vražda. Všetci sú podozriví, zamestnanci aj klienti. Kto je však ten pravý?! Vyšetrovania sa chopí polícia a… publikum.

Piatok: KALI, Zlý Príklad Tour 2016

Kali, slovenský raper z Petržalky. Skutočným menom Koloman Magyary. Na scéne je od roku 2008. Medzi najklikanejšie skladby na jeho youtube kanáli patria Užívam si to, Koniec je nový začiatok, Nikto, Dosnívané, Jackpot. Do Humenného zavíta tento piatok. Predstaví sa v miestnom Arena Night Clube. Cena vstupenky: 5 eur.

Sobota a nedeľa: Pat a Mat vo filme

Kto by si nepamätal tieto kultové kutilovské postavičky? Z ponuky Kina Fajn dávame do pozornosti tento celovečerný animák pre celú rodinu. Premietať sa bude v sobotu aj v nedeľu, vždy o 15:30.

Dvojica kutilov Pat a Mat sa vracia na scénu a to priamo v celovečernom filme. Známa dvojica v roku 2016 oslavuje 40. narodeniny a doteraz sa na striebornom plátne ešte nepredviedla. Pre kutilov ich kalibru to ale samozrejme nemôže byť žiaden problém. Obzvlášť, keď na povale majú krabice plné filmov a pod schodami premietačku, na ktorej svojim fanúšikom radi odpremietajú svoje príhody. Neboli by to ale oni, ak by sa nestretli s celým radom nástrah.

Nedeľa: Kochanovce – FK Humenné

Vedúci celok piatej vihorlatsko-dukelskej futbalovej ligy FK Humenné si po poslednom zápase vypracoval na svojho najbližšieho prenasledovateľa už šesť bodový náskok a rázne kráča k postupu do štvrtej ligy. Ani v nedeľu ich však nebude čakať vôbec ľahký zápas. Necestujú ďaleko. Opäť derby. Privíta ich momentálne tretí celok tabuľky – Kochanovce. Úvodný hvizd rozhodcu je naplánovaný na 16:00.

Sobota a nedeľa: Rušňoparáda 2016

A na záver sa výnimočne v rámci tipov presunieme z nášho mesta do metropoly východu, do Košíc. Cez víkend je na programe Rušňoparáda 2016 v tamojšom rušňovom depe. Z Humenné sa na akciu môžete nechať odviezť Vihorlatskou strelou, štartuje o 7:00. Viac info nájdete tu.

Môže vás zaujímať:

Deň narcisov sa blíži. Pódium pri Fontáne lásky bude dejiskom programu

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM