Rôzne

Užite si víkend v Humennom: Prinášame vám tipy na zaujímavé akcie

Poriadne si oddýchnite a načerpajte sily. Aké akcie radíme zažiť tento víkend v Humennom? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Humennom: Prinášame vám tipy na zaujímavé akcie
Zdroj: Dnes24.sk

Dni mesta Humenné

Humenné tento týždeň oslavuje 702. výročie prvej písomnej zmienky a pre verejnosť sú pripravené rôzne koncerty, umelecké, spoločenské, zábavné, športové a kultúrne podujatia. Program pokračuje v sobotu aj v nedeľu. Preštudujte si ho tu.

Humenský jarmok

Súčasne s Pamätnými dňami prebieha počas ich prvých dvoch dní aj 30. ročník Humenského jarmoku. A teda stánkarov nájdete na humenskom námestí ešte v sobotu. Fotogalériu z prvého dňa jarmoku si môžete pozrieť v pripojenej fotogalérii.

Stehlík

V sobotu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn americké drámu Stehlík. Popis: Theodore „Theo“ Decker mal 13 rokov, keď mu zabili mamu počas bombového útoku v Metropolitnom múzeu umenia. Tragédia mu úplne zmenila život, ktorý sa od tej chvíle zmenil na nekonečnú cestu plnú smútku a viny, znovuzrodenia a vykúpenia – ale aj lásky. Počas toho všetkého je jeho jediným hmatateľným kúskom nádeje obraz vtáčika pripútaného k bidielku. Stehlík.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V pripojenej fotogalérii si môžete pozrieť fotky z prvého dňa jarmoku.

Svoje brány otvoril Humenský jarmok: Prinášame vám FOTOGALÉRIU z námestia
20
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM