Rôzne

Užite si víkend aj inak ako len doma: Ako ho môžete stráviť v Humennom?

Prvý novoročný víkend je tu a nemusíte ho stráviť len doma. Ale napríklad aj na týchto akciách, ktoré sme zaradili do redakčného výberu podujatí v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend aj inak ako len doma: Ako ho môžete stráviť v Humennom?
Zdroj: Dnes24.sk

Escape Room

V sobotu o 19:30 dáva Kino Fajn americký survival thriller s názvom Escape Room. Popis: Známy hororový režisér Adam Robitel (Insidious: Posledný kľúč) prináša príbeh šiestich ľudí, ktorí prijali pozvanie do tajomnej escape room. Netrvá dlho, kým si uvedomia, že z tejto hry sa nedá uniknúť… treba ju prežiť.

Futsalová liga

V sobotu a aj v nedeľu pokračuje v športovej hale Mestská futsalová liga v Humennom zápasmi 7. resp. 8. kola. Pre oba dni platí, že tretia liga štartuje o 8:00 hod., druhá liga o 11:55 hod. a prvý zápas prvej ligy sa začne o 15:50 hod.

AC/DC Revival

V sobotu sa uskutoční v Castle Music Clube koncert revival skupiny, ktorá sama je už celkom dobre známa – AC/DC Revival. Začiatok tohto hudobného podujatia je naplánovaný na 21:30 hod.

Hokejový zápas

Ak sa situácia berúc do úvahy známe okolnosti opäť nezmení, hokejisti MHK Humenné by mali v nedeľu nastúpiť na domácom zimnom štadióne proti aktuálne druhému celku tabuľky HK Martin. Úvodné buly je naplánované na 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM