Rôzne

Užite si posledný mesiac roka: Toto sú naj akcie decembra v Humennom

Posledný mesiac roka prichádza. Na čo sa tešiť v decembri v Humennom? Tieto akcie hodnotíme ako tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Užite si posledný mesiac roka: Toto sú naj akcie decembra v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

3. december: Rozsvietenie stromčeka

V prvú decembrovú nedeľu podvečer dôjde v Humennom k rozsvieteniu stromčeka, ktorý sa vypína na námestí pred Domom kultúry. A to za asistencie Mikuláša. Na svoje si tak prídu najmä deti, ktoré ešte pred samotným rozsvietením stromčeka môžu zažiť aj Mikulášske predstavenie v Dome kultúry.

14.-15. december: Vianočné trhy

Humenské vianočné trhy sa budú konať, ako inak, aj v tomto roku. Okrem stánkov s občerstvením a rôznymi tovarmi bude pre Humenčanov a spol. pripravený aj kultúrny program. V prvý deň trhov vo štvrtok vystúpi skupina Traky z Čane a v piatok sa predstavia Ferkovci z Michaloviec. Viac info o vianočných trhoch v našom meste sa dočítate tu.

15. december: Xmas sound

V tento deň môžete zažiť pravú vianočnú atmosféru v Cafe Avenue. Práve v tomto podniku odznejú známe pesničky vo vianočnom šate v podaní populárnej miestnej kapely Jeno`s Brothers.

17. december: Advent čas dobrej vôle

Na námestí pri Fontáne lásky sa bude konať charitatívne podujatie. Hokejisti MHK Humenné a futbalisti FK Humenné budú predávať vianočný punč, pričom výťažok z predaja bude venovaný na pomoc sociálne slabším rodinám. Okrem toho sa predstaví známa speváčka Marcela Molnárová a zaujímavý program si pripravili aj deti z dvoch miestnych materských škôl. Podrobnosti nájdete tu.

25. december: DJ EKG a Milan Lieskovský

Na prvý deň vianočný si fanúšikovia elektronickej tanečnej hudby v Humennom prídu na svoje. Počas jednej noci sa v Arena Night Clube predstavia hneď dvaja z dídžejskej slovenskej špičky a to DJ EKG a Milan Lieskovský. Doplní ich ešte aj DJ Folly.

31. december: Silvester

Posledný decembrový deň značí aj posledný deň tohto roka a na Silvestra možno očakávať v podnikoch rôzne akcie. Program pri príležitosti prelomu rokov sa v Humennom chystá tradične aj na námestí. Bližšie informácie vám prinesieme neskôr v samostatnom článku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM