Rôzne

Užite si naplno prvý mesiac roka: TOP 5 podujatí, ktoré môžete v Humennom zažiť

Január je už tu. A prvý mesiac roka 2018 prinesie so sebou do Humenného aj zaujímavé podujatia. Vybrali sme 5 z nich, o ktorých sa podľa nás oplatí vedieť vopred.

Ilustračný obrázok k článku Užite si naplno prvý mesiac roka: TOP 5 podujatí, ktoré môžete v Humennom zažiť
Zdroj: TASR

2. – 5. január: Prázdninový festival

Začneme tipmi pre najmenších. Počas vianočných prázdnin bude Kino Fajn vždy o 10:00 hod. premietať jeden animák. A tak si nielen najmladší Humenčania môžu prísť postupne vychutnať tituly Spievaj (2. január), Emoji Film (3. január), Veľká oriešková lúpež 2 (4. január) či Lichožrúti (5. január).

13. január: Posledný domáci zápas pred play-off

Do konca základnej časti druhej hokejovej ligy zostávajú tri kolá. MHK Humenné v rámci toho odohrá dva zápasy vonku a jeden ich čaká na domácom zimnom štadióne. A to proti Trebišovu, ktorý im nedávno prerušil víťaznú šnúru. V sobotu 13. januára hodí rozhodca úvodné buly o 17:30 hod. Súťaž sa pomaly blíži do svojho finále a tak sa dá v meste očakávať nárast diváckeho záujmu o hokej, ktorý je veľký už teraz. A Humenné v play-off samozrejme nebude chýbať…

14. január: Žabiak Žofre

Milovníci divadla si taktiež prídu na svoje. V Dome kultúry sa predstaví divadlo Crocus Theatre z Košíc s jednou zo svojich autorských muzikálových rozprávok. A to Žabiak Žofre. Začiatok vystúpenia je naplánovaný na 15:00 hod. …Žabiak Žofre sa rozhodne, že si splní svoj tajný sen, aj keď ho od toho všetci odhovárajú. Na svojej ceste za veľkým snom sa stane niečo, čo vôbec nečakal. Žabacie dobrodružstvo sa môže začať, pretože žabací život je rovnako nevyspytateľný, ako ten náš.

18. január: Kali & Majself

Mestská športová hala bude v januári dejiskom zaujímavého koncertu. Na svoje si prúdi fanúšikovia hip-hopu. Predstaví sa tu totiž známy slovenský raper Kali a okrem neho aj Majself, Grizzly a Peter Pann. Koncert sa začne o 19:00 hod.

26. január: To najlepšie zo SĽUK-u

Rovnako v Mestskej športovej hale sa o pár dní neskôr od 19:00 hod. uskutoční galaprogram s názvom TO NAJLEPŠIE ZO SĽUK-u. Tešiť sa môžete na pestrú a variabilnú mozaiku ľudových tancov a piesní z rozmanitej umeleckej tvorby SĽUK–u v podaní profesionálneho tanečného súboru, ľudovej hudby a ženskej speváckej skupiny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM