Hokej

Už je zrejmé, akú ligu bude hrať HC 19 Humenné: Klub začína oslovovať prvých hráčov

Športový fanúšikovia v Humennom, toto vás bude zaujímať. Prinášame vám najnovšie informácie z diania v novovzniknutom hokejovom klube HC 19 Humenné.

Ilustračný obrázok k článku Už je zrejmé, akú ligu bude hrať HC 19 Humenné: Klub začína oslovovať prvých hráčov
Zdroj: Dnes24.sk

Hokej v Humennom bol v uplynulej sezóne prvoligový. Po sľubnom začiatku neskôr hrozilo, že MHK sezónu nedohrá. Najhoršie scenáre sa nenaplnili, Humenné skončilo v základnej časti šieste a v play-off vypadlo vo štvrťfinále po vyrovnanej sérii s Dubnicou.

Dnes je však už MHK Humenné minulosťou a v našom meste vznikol nový klub – HC 19 Humenné. Tento fakt je známy už dlhšie, no nebolo zrejmé, aká liga sa v Humennom bude hrať.

„Hokejový klub HC 19 Humenné bude v sezóne 2019/2020 hrať 2. hokejovú ligu,“ potvrdila pre náš portál medualizovanú informáciu Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Podľa informácií od Petra Ždiňáka, ktorý je povereným riaditeľom Správy rekreačných a športových zariadení Humenné a zároveň predsedom nového hokejového klubu, prihláška do 1. ligy bola poslaná, napriek tomu však nebol právny nárok klubu na druhú najvyššiu súťaž.

„Čo sa týka samotných hráčov, klub začína oslovovať prvé mená, konkretizovať ich je však priskoro,“ poznamenala Dochánová s tým, že trénermi ostávajú Milan Staš a Rudolf Jurčenko.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Ak ste ju ešte nezhliadli, kuknite túto fotogalériu so zaujímavými momentkami cvaknutými na Šírave…

OBJEKTÍVOM z brehov slovenského mora: Pozrite si zaujímavé momentky zo Šíravy
11
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM