Rôzne

Uskutočnia sa v našom meste: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť počas novembra

November sa už začal a počas neho je možné v našom meste zažiť aj nemálo zaujímavých podujatí. Pozrite si náš výber tých naj.

Ilustračný obrázok k článku Uskutočnia sa v našom meste: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť počas novembra
Zdroj: Dnes24.sk

9. november: Milan Lieskovský

Už v prvej polovici mesiaca čaká humenský Arena Nigth Club veľká párty. Zavíta sem totiž jeden z najžiadanejších dídžejov na Slovensku – Milan Lieskovský. Tešiť sa môžete na jeho selekciu aktuálnej elektronickej tanečnej hudby.

16. november: Ego

Po vypredanej jarnej šou v rámci Precedens Tour sa do Arena Night Clubu vráti slovenský raper Michal “EGO” Straka. Ak zvyknete počúvať jeho debutový album alebo ďalšie novinky, ktoré odvtedy vyšli, tak i šestnásty november pamätajte.

19. november: Szidi Tobias & Band

Slovenská herečka a speváčka maďarského pôvodu Szidi Tobias patrí k najvýraznejším hudobným osobnostiam spievaného šansónu nielen na slovensku, ale aj v Českej republike. A aj jej spev si budete môcť vychutnať tento mesiac v Humennom, konkrétne v Dome kultúry.

23. november: Katapult

Kto by túto legendárnu českú kapelu nepoznal. A svojich 40 rokov existencie oslávi aj v Humennom a to koncertom v Dome kultúry. Fanúšikovia si počas dvojhodinového koncertu bezpochyby prídu na svoje, v playliste na nich čakajú takmer všetky veľké hity.

25. november: Zuzana Smatanová

Aj jedna z najpopulárnejších speváčok na Slovensku Zuzana Smatanová, ktorú akiste netreba bližšie predstavovať, sa v novembri predvedie Humenčanom a spol. Naplánovaný je jej koncert taktiež v Dome kultúry.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM