Rôzne

Uskutočnia sa v Humennom a je sa na čo tešiť: Sledujte, aké akcie nás čakajú

Vyselektovali sme akcie, ktoré sa počas tohto týždňa uskutočnia v Humennom a ktoré hodnotíme ako najzaujímavejšie. Pozrite si naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Uskutočnia sa v Humennom a je sa na čo tešiť: Sledujte, aké akcie nás čakajú
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok: Koncertný akordeón

Vo štvrtok sa v koncertnej sieni humenského zámku uskutoční v rámci 47. ročníka Jesenného koncertného cyklu Koncertný akordeón v podaní Tibora Ivána. Podujatie sa začne o 18:30 hod.

Piatok: Literárny večer

V piatok zavíta do kaviarne CheckMate spisovateľ Juraj Červenák, aby predstavil už posledný diel historickej ságy o kapitánovi Báthorym s názvom Hradba západu. Reč však bude aj o historickej detektívke, Čiernom Roganovi a ďalších spisovateľových plánoch. Chýbať nebude ani kvíz o knižnú cenu. Podujatie sa uskutoční v čase od 19:00 do 22:00 hod.

Piatok: Halloweenska nocovačka

Z piatka na sobotu si v Eiffelku – Detskom zábavnom parku pripravili Halloweensku nocovačku. Organizátori avizujú nocovačku plnú strašidiel, zábavy a nezabudnuťeľných zážitkov. Začína v piatok o 20:00 a končí v sobotu ráno o 8:00 hod.

Sobota: Humenné – Spišská Nová Ves

V sobotu odohrajú futbalisti FK Humenné domáci zápas, pričom privítajú Futbalový klub NOVES Spišská Nová Ves. Pôjde o atraktívny duel aktuálne tretieho celku tabuľky so šiestym. Úvodný hvizd rozhodcu o 14:00 hod.

Nedeľa: Dogman

Kino Fajn premieta v nedeľu večer o 20:00 hod. taliansko-francúzsku drámu s názvom Dogman. Popis: Na chudobnom predmestí medzi metropolou a divočinou platí len zákon najsilnejšieho. Marcello (Marcello Fonte), tu delí svoj čas medzi prácu v skromnom salóne pre psy a láskyplnou starostlivosťou o svoju dcéru (Alida Baldari Calabria). Bohužiaľ do jeho života zasahuje aj miestny vagabund Simoncino (Edoardo Pesce), bývalý boxer a surovec, ktorý terorizuje celé okolie. Drobného a citlivého Marcella k nemu púta nejednoznačný a ponižujúci vzťah. V snahe vrátiť svojmu životu dôstojnosť naplánuje zúfalú pomstu a jeho akcia vedie k nečakanému výsledku. Na filmovom festivale v Cannes získal Marcello Fonte cenu pre najlepšieho herca.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM