Rôzne

Urobte si prehľad: Aj takéto zaujímavé akcie sa konajú tento týždeň v Humennom

Kam si vyraziť v Humennom počas najbližších dní? Inšpirujte sa našim výberom top podujatí...

Ilustračný obrázok k článku Urobte si prehľad: Aj takéto zaujímavé akcie sa konajú tento týždeň v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok/Sobota: Podfukárky

Vo štvrtok a v sobotu, vždy o 19:30 hod., dáva Kino Fajn americkú komédiu Podfukárky. Popis: Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze…veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?

Piatok: Neber drogy, ber hudbu

Už tento týždeň sa v Humennom uskutoční tradičná akcia pre mladých s názvom Neber drogy, ber hudbu. V tomto ročníku vsadilo mesto na speváčku a kapely späté práve s Humenným. Predstavia sa humenské kapely S.P.L.N. či Jeno´S brothers. Okrem nich aj ženská kapela Girls from the moon s Humenčankou Monikou a vystúpi tiež humenská rodáčka Lea Danis. Podujatie sa uskutoční pred Domom kultúry so začiatkom o 16:00 hod.

Piatok: Summer Fiesta

V Arena Night Clube je na piatkovú noc (od 22:00 hod.) naplánovaná Summer Fiesta. Tešiť sa môžete na letné tanečné hity a tú správnu atmosféru pre toto obdobie, ktorú vám prinesie zohraná dvojica DJs Mike Saxi & Marko Mazag.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zaregistrovali ste to? Detský spevácky zbor Lienka z Humenného sa zaskvel na prestížnej súťaži…

FOTO: Detský spevácky zbor Lienka z Humenného sa zaskvel na prestížnej súťaži!
9
Galéria
Zdroj: SZUŠ Múza

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM