Rôzne

Týždeň slovenských knižníc? Aha, čo všetko sa uskutoční v tej humenskej

Už ten budúci bude Týždňom slovenských knižníc. A v rámci neho si Vihorlatská knižnica v Humennom pripravila rôznorodý program. Pozrite si ho vopred.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň slovenských knižníc? Aha, čo všetko sa uskutoční v tej humenskej
Zdroj: Dnes24.sk

od 4. do 10. marca je na programe celoslovenské podujatie s názvom Týždeň slovenských knižníc. Pôjde pritom o jubilejný 20. ročník. A tradične sa doň zapojí aj Vihorlatská knižnica v Humennom. Pripravila pritom rôznorodý atraktívny program. Veď sledujte…

4. a 5. marca sa bude konať rozprávkové dopoludnie pre deti materských škôl. Na 5. marca (17:00 hod.) je zároveň naplánovaná beseda so známym slovenským spisovateľom Jozefom Banášom a to o knihe Prebijem sa! ŠTEFÁNIK Muž železnej vôle.

6. marca (o 9:00 a 10:00 hod.) sa uskutoční beseda s regionálnou spisovateľkou Vierou Čurmovou aj so zážitkovým čítaním pre deti základných škôl. 7. marca to bude opäť zážitkové rozprávkové dopoludnie pre deti MŠ a 8. marca sa bude konať beseda o dospievaní a citových problémoch pre deti prvého stupňa ZŠ. V ten istý deň sa tiež uskutoční beseda s Jozefom Jenčom a to pre deti ZŠ.

Okrem toho počas Týždňa slovenských knižníc v tej humenskej platí zápisné pre všetkých zdarma či odpustenie poplatkov z omeškania, pochopiteľne len pri vrátení kníh.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Neuniklo vám to? V Humennom by mala vyrásť nová bytovka s nájomnými bytmi. Na tomto mieste…

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM