Tomáš Šuhajda Kultúra

Tvrdšia, no melodická hudba? Humenčania zo .STEPASIDE. pracujú na debutovom albume, tu je ochutnávka!

Humenská kapela .STEPASIDE. pracuje na svojom debutovom albume, ktorý by mal vyjsť už v jari. Prednedávnom vypustili do sveta textové video k jednému zo songov, ktorý sa bude na albume nachádzať. Pozrite si ho v našej videogalérii!

Ilustračný obrázok k článku Tvrdšia, no melodická hudba? Humenčania zo .STEPASIDE. pracujú na debutovom albume, tu je ochutnávka!
Zdroj: Dnes24.sk

Vydanie albumu plánuje humenská kapela na jar. „Bude obsahovať 13 skladieb. Chystáme sa ho odprezentovať sériou koncertov a dúfame, že sa nám podarí zahrať si aj na nejakých letných festivaloch,“ opísal pre portál Humenné24 plány kapely jej spevák a gitarista Miro.

Už od roku 2004

Kapela .STEPASIDE. odohrala svoj prvý koncert presne 22. decembra 2004 a za sebou má približne stovku koncertov po celom Slovensku, ale aj v Čechách. Zúčastnili sa tiež niekoľkých známych letných festivalov, koncertovali so známymi kapelami, avšak album doteraz ešte nevydali! Žeby aj tu platilo, že na dobré sa čaká dlhšie? :)

Podľa slov členov kapely je ťažké definovať žáner, ktorý hrajú, na svoje by si však mohli prísť priaznivci štýlov ako napr. alternative rock či post hardcore. Kapela dnes funguje v zložení: Miro (spev, gitara), Ďuro (gitara), Peťo (basgitara) a Paťo (bicie).

Vypočujte si skladbu Break vo videogalérii!

Foto: Michal Vadila

.STEPASIDE. - Break
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM