Rôzne

Turistické informačné centrum v Humennom? Aj takéto novinky ponúka pre návštevníkov

Už ste možno postrehli, že Turistické informačné centrum Humenné po novom sídli v budove MsKS na humenskom námestí. Viete však aj o tomto?

Ilustračný obrázok k článku Turistické informačné centrum v Humennom? Aj takéto novinky ponúka pre návštevníkov
Zdroj: Dnes24.sk

Pamiatku na pobyt v Humennom v podobe odtlačku zberateľskej pečiatky znázorňujúcej jeho dominantu, renesančný kaštieľ, môžu získať návštevníci turistického informačného centra (TIC). Informuje o tom samospráva na sociálnej sieti.

Ako uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu mestského úradu, TIC ponúka bezplatné i spoplatnené služby. Návštevník tu môže získať informácie o meste, okolí a o podujatiach realizovaných v ňom, nakúpiť suveníry, propagačné materiály či mapy. V ponuke sú aj sprievodcovské služby.

„Novinkou je možnosť kúpy vstupeniek na predstavenia organizované MsKS alebo Kinom Fajn,“ doplnila Dochánová.

TIC je otvorené denne do 18:00 hod, v pracovných dňoch od 8:00 hod., počas víkendu je návštevníkom k dispozícii od 10:00 hod.

V uplynulom roku navštívilo podľa Dochánovej humenské TIC 1 914 návštevníkov, v tomto roku, k 30. júnu, to bolo zatiaľ 910 turistov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už tieto fotky z 30. Humenského jarmoku?

Svoje brány otvoril Humenský jarmok: Prinášame vám FOTOGALÉRIU z námestia
20
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM