Tomáš Šuhajda Krimi

Šokujúce aktivity len 14-ročnej tínedžerky: Za tri dni vykradla tri domy!

Začiatkom júna tohto roku došlo v Medzilaborciach k trom krádežiam v rodinných domoch. Všetkých troch sa malo dopustiť len 14-ročné dievča z Medzilaboriec!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce aktivity len 14-ročnej tínedžerky: Za tri dni vykradla tri domy!
Zdroj: TASR

1. deň: Úlovkom záclony

„K prvej krádeži došlo 6.6.2013 v čase okolo obeda. Cez neuzamknutú bránku vošla obvinená do dvora jedného z rodinných domov na Ul. kpt. Nálepku a následne cez zadné otvorené dvere vošla do vnútra domu. Odtiaľ zo skrine nachádzajúcej sa v izbe na poschodí domu ukradla 12 ks záclon, ktoré následne odpredala za 4 eurá a utŕžené peniaze použila pre vlastnú potrebu,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

2. deň: Šperky aj čokoláda

„Nasledujúci deň v čase okolo 14:30 h prišla k rodinnému domu na Duchnovičovej ulici a cez otvorené dvere vošla dnu. Z detskej izby na poschodí potom ukradla dve šperkovnice s rôznou bižutériou a šperkmi z bieleho kovu a z kuchyne ukradla 30 centov a čokoládu,“ uviedol Džobanik.

3. deň: Tá istá ulica

„O deň neskôr kradla opäť na Ul. kpt. Nálepku, ale v inom dome. Počas popoludňajších hodín sa cez neuzamknuté dvere dostala do domu a zo stolíka v jedálni odcudzila 5 ks dámskych prsteňov zo žltého kovu a 40 eur,“ popísal 3. deň vyčíňania mladého dievčaťa Džobanik.

14-ročné dievča už polícia obvinila z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody, stíhaná je na slobode. Svojimi krádežami spôsobila celkovú škodu vo výške takmer 700 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM