Rôzne

Toto sú najatraktívnejšie podujatia mesiaca marec v Humennom: Poznačte si ich aj vy

Máme tu už marec. A pozrite si preto náš redakčný výber najatraktívnejších akcií, ktoré sa počas neho v Humennom uskutočnia.

Ilustračný obrázok k článku Toto sú najatraktívnejšie podujatia mesiaca marec v Humennom: Poznačte si ich aj vy
Zdroj: Dnes24.sk

1. marca: DJ EKG Bday Party

V Arena Night Clube sa už dnes v noci uskutoční DJ EKG Bday, pričom na tejto párty sa predstaví slovenská dídžejská špička a headlinerom bude švédsky producent Sebjak, pre ktorého to bude premiéra na Slovensku.

5. marca: Láska po vychodňarsky

Začiatkom marca sa v divadelnej sále MsKS predstaví KĽUD – Kladzianske Ľudové Divadlo s predstavením Láska po vychodňarsky. KĽUD vzniklo v roku 1999 a špecializuje sa na autorské divadelné hry z prostredia súčasnej dediny, či malomesta v pôvodnom zemplínskom dialekte.

8. marca: KUBO

8. marca, taktiež v divadelnej sále Domu kultúry, si môžete prísť vychutnať československý muzikál Kubo. Tešiť sa môžete na bravúrne herecké a tanečné výkony s plejádou známych hercov, pričom uvidíte fúziu moderného tanca a folklóru.

15. marca: Sima

Sima príde do Arena Night Clubu predstaviť svoj nový album Podľa seba a v Humennom predvedie novú šou s tanečníčkami a DJ-om / beatmakerom, ktorý je známy ako SkinnyTom.

22. marca: Smejko a Tanculienka

Deti si prídu na svoje. Do Humenného, konkrétne do Domu kultúry, zavíta Smejko s Tanculienkou a predvedú svoje najnovšie vystúpenie s názvom Hip, hip, hurá!

22. marca: Gladiator Akustik Tour

Známe slovenská skupina Gladiator v rámci akustického turné zavíta aj do Humenného. V History Art & Music Clube v 90 minútovom koncerte predstaví pesničky z nového albumu a nebudú chýbať ani overené hity.

23. marca: Humenné – Snina

V marci odštartuje aj jarná časť tretej futbalovej ligy východ a FK Humenné aj s výraznými zmenami, ku ktorým došlo počas zimnej prípravy, privíta na domácom ihrisku Sninu. Hneď na úvod sa tak fanúšikom naskytá takéto derby…

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už? Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi…

INTERESANTNÁ FOTOGALÉRIA: Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM