Rôzne

Toto stojí za zhliadnutie: TOP podujatia, ktoré čakajú Humenné počas letných prázdnin

Nenechajte si ujsť nasledujúci výber. Nájdete v ňom najatraktívnejšie z atraktívnych podujatí, ktoré sa uskutočnia počas letných prázdnin v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Toto stojí za zhliadnutie: TOP podujatia, ktoré čakajú Humenné počas letných prázdnin
Zdroj: Dnes24.sk

Letné prázdniny, to nie je len obdobie dovoleniek… Sú to aj dva mesiace, počas ktorých sa konajú tie najrôznejšie podujatia a práve na to sme sa teraz zamerali.

Vybrali sme podľa nás tie najatraktívnejšie, ktoré sa uskutočnia počas letných prázdnin práve v Humennom.

My sme východ

29. jún, Námestie slobody

Možno nie na papieri, ale prakticky určite štartujú letné prázdniny už tento víkend a v Humennom na Námestí slobody je na programe festival My sme východ. Na čo, resp. na koho sa môžete tešiť okrem zlatistého moku? Predstavia sa Lomnické Čháve, Marián Čekovský & Band aj Peter Bič Project. Podujatie sa začne o 16:00 hod.

Letné kino

júl, amfiteáter

Vlani sa do Humenného po desiatkach rokov vrátilo večerné letné kino a filmy pod holým nebom na amfiteátri si budete môcť vychutnať aj toto leto. V júli (vždy o 21:30 hod.) sa budú premietať snímky Bohemian Rhapsody (4.7.), Srdečne vás vítame (12.7.), Po čom muži túžia (19.7.), Vo veľkom štýle (26.7.). Popisy k týmto filmom na jednom mieste nájdete tu.

Humenné – West Ham

20. júl, futbalový štadión

Na humenskom futbalovom štadióne sa v júli uskutoční medzinárodný prípravný zápas A-mužstva FK Humenné s anglickým West Ham United U 23, ktorý do nášho mesta zavíta v rámci sústredenia na Slovensku. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 16:30 hod. a predpredaj lístkov už odštartoval…

Miro Jaroš

4. august, amfiteáter

A teraz niečo pre deti. Veď ktorí drobci by nepoznali Mira Jaroša… Ten si pre ne tentoraz pripravil Amfik Tour, v rámci ktorého sa v auguste predstaví aj na humenskom amfiteátri. Začiatok podujatia je naplánovaný na 17:00 hod.

Kinematograf

august, Námestie slobody

Do Humenného sa po čase vráti kočovný kinematograf. Jedná sa o „open-air kino“ a v našom meste sa budú od 15. do 18. augusta, vždy od 21:00 hod., premietať štyri snímky: Ženy v behu, Hastrman, Trabantom tam a zase späť, Teroristka. Viac info nájdete tu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste info, že chlapcom z humenskej ZŠ Švermovej podaril menší zázrak? Stali sa majstrami Slovenska v malom futbale. Veď nakuknite do fotogalérii.

OBRAZOM: Chlapcom zo Švermovky sa podaril menší zázrak, sú majstrami Slovenska!
25
Galéria
Zdroj: SZMF

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM