Rôzne

Toto ste mohli spozorovať v Humennom: Vozidlo sa na ulici ocitlo vo vzduchu, čo sa to dialo? FOTO

Vozidlo na jednej z humenských ulíc sa ocitlo vo vzduchu. Takúto foto bolo možné zhotoviť v našom meste. Čítajte, čo sa to dialo a prečo je u nás vidieť v týchto dňoch podobný výjav bežne a často.

Ilustračný obrázok k článku Toto ste mohli spozorovať v Humennom: Vozidlo sa na ulici ocitlo vo vzduchu, čo sa to dialo? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Nie, žiadne paranormálne javy ani autá so schopnosťou lietať do Humenného nedorazili. V našom meste prebieha veľká modernizácia verejného osvetlenia, počas ktorej dochádza k výmene stoviek svietidiel. No a na kopci je potrebné takto si pomôcť. Pozrite si celú fotku v galérii a hneď pochopíte :).

Nielen na Orechovej ulici. Modernizácia verejného osvetlenia sa v týchto dňoch a týždňoch realizuje alebo už aj realizovala v celej lokalite Poľana, na sídliskách 1, 2, 2A a na výpadovke od hlavného kruhového objazdu mesta v smere na Strážske.

Projekt rieši modernizáciu, rekonštrukciu a optimalizáciu verejného osvetlenia – výmenu 864 kusov svetelných bodov (svietidiel) a 19 elektrických rozvádzačov, ďalej reguláciu svetelnej sústavy, monitoring – diaľkový dohľad a výmenu vzdušných káblov.

Mesto naň získalo nenávratný finančný príspevok v čiastke 673 951,46 eura. Z vlastného rozpočtu zacvaká ďalších 126 083,62 eura. Práce majú byť ukončené v marci.

Vozidlo vo vzduchu? Vysvetlenie... :)
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM