Zuzana Ročeňová Rôzne

Toto je najkrajšia žena Michaloviec: Andreu (20) k titulu priviedla neuveriteľná náhoda!

Prestížna súťaž na Zemplíne - Miss Michalovce má za sebou prvý ročník, kde o priazeň poroty zabojovalo 12 krásnych finalistiek. Najviac zaujala Michalovčanka Andrea Gencová (20), ktorá si odniesla korunku z Las Vegas a titul prvej Miss Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Toto je najkrajšia žena Michaloviec: Andreu (20) k titulu priviedla neuveriteľná náhoda!
Zdroj: Dnes24.sk

Andrea očarila porotu ženským štýlom, eleganciou, krásou a vynikajúcou postavou s mierami 85– 60– 91. Okrem nesporne úžasných zážitkov a skúsenosti sa jej otvára brána do sveta modelingu a úspechu. Ako víťazka získala exkluzívnu zmluvu s modelingovou agentúrou, fotenie s prestížnou fotografkou, dovolenku a veľa iných vecných cien. Andrea prezradila dojmy zo súťaže v rozhovore.

Ako ste sa vlastne dostali k tejto súťaži, niekto vás odporučil alebo šlo o vlastnú iniciatívu?

Do súťaže som sa prihlásila sama. Náhodne som si všimla veľký billboard cestou na nákupy, kde ma upútala fotka Silvii Kucherenko. Až neskor som si všimla text, kde bol dátum a miesto castingu. Brala som to ako znamenie, pretože to bolo hneď v ten deň. Som veľmi rada, že som to stihla.

Mali ste predtým skúsenosti s takýmito súťažami krásy?

V roku 2012 som sa zúčastnila súťaže Miss tuning zraz Svidník, kde som získala 2 tituly. Získala som tam veľa skúsenosti a myslím, že mi dosť pomohli v tejto súťaži , za čo ďakujem Ľubomírovi Sľukovi.

Čo pre vás znamená takéto víťazstvo?

V prvom rade som hrdá na to, že som to dokázala. Dúfam, že mi tento titul otvorí brány do sveta modelingu, kde verím, že získam mnoho skúseností a veľa pekných zážitkov.

Odporučili by ste takúto skúsenosť aj iným dievčatám, aby niečo také vyskúšali?

Určite áno. V živote sa netreba báť žiadnej výzvy a hlavne si treba veriť ak chceme niečo dokázať. Ja som sa do tejto súťaže prihlásila , pretože sa už dlhší čas venujem modelingu, predvádzaniu a foteniu, no zatiaľ to nebolo na profesionálnej úrovni. Práve preto by som to odporúčala dievčatám, ktoré sa taktiež venujú takýmto aktivitám. Získajú mnoho skúsenosti a zážitkov.

Mali ste počas sústredenia a súťaže medzi finalistkami aj kamarátky alebo panovali napäté vzťahy?

Napäté vzťahy určite neboli. Boli sme veľmi dobrý kolektív a niektoré sme v kontakte aj po skončení súťaže.

Čo hovorí na váš titul okolie, rodina?

Rodina a priateľ mi silno držali palce a vedeli, že to dokážem. Za to im chcem z celého srdca poďakovať. Sú moja veľká podpora a ľúbim ich. Stále mi pripomínajú, že mám ostať taká aká som a ja verím, že ich nesklamem.

Kde sa vidíte tak o 5 rokov?

Kedže hlavná z cien bola exkluzívna zmluva s pražskou agentúrou, chcela by som sa tam s priateľom presťahovať a začať svoju kariéru vo svete modelingu. 5 rokov je predsa dlhá doba a ja som človek, ktorý si veci neplánuje. Príjmem každú výzvu, ktorú mi život ponúka. Stať sa úspešnou modelkou je jeden z mojich nesplnených snov, no verím, že sa mi to podarí.

Foto: facebook/missmicha­lovce

Toto je najkrajšia žena Michaloviec: Andreu (20) k titulu priviedla neuveriteľná
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM