Rôzne

Toto ešte v Humennom nebolo: Rambo dráha, ukážka zbraní a to nie je všetko!

Už túto sobotu do nášho mesta zavítajú ozbrojené sily. Otestovať si môžete nielen vašu fyzickú zdatnosť, ale aj vedomosti z poskytovania prvej pomoci. Kto z Humenčanov si trúfne na Rambo dráhu? Na svoje by si mali prísť všetky vekové kategórie.

Ilustračný obrázok k článku Toto ešte v Humennom nebolo: Rambo dráha, ukážka zbraní a to nie je všetko!
Zdroj: TASR

Podujatie Ukáž na čo máš! sa uskutoční v sobotu 20. februára od 11:00 do 15:00 pri amfiteátri na Gorkého ulici v Humennom. Jeho cieľom je bližšie odprezentovať verejnosti dobrovoľnú vojenskú prípravu.

Návštevníci si budú môcť vyskúšať vojenskú prekážkovú dráhu, ktorú pred nimi absolvujú profesionálni vojaci. Najlepší z nich, ktorí zároveň spĺňajú zákonné podmienky, budú mať možnosť na základe vlastného rozhodnutia a po absolvovaní všetkých potrebných testov, absolvovať reálnu dobrovoľnú vojenskú prípravu alebo 48 hodinový vojenský kurz prežitia.

Záujemcovia sa viac o projekte DVP dozvedia priamo od pracovníkov Personálneho úradu a regrutačnej skupiny. Okrem toho si budú môcť deti i dospelí preveriť svoje vedomosti z poskytovania prvej pomoci a získať kartičku mladého vojenského záchranára. Pre „menej odvážnych“ bude pripravená ukážka ručných zbraní a vojenské kreatívne dielne pre deti.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM