Tomáš Šuhajda Rôzne

TOP 7 udalostí týždňa: Smrť na koľajniciach aj významné ocenenie pre humenskú primárku

Ďalší týždeň ubehol ako voda. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré u Humenčanov zarezonovali najviac. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Tu je PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 7 udalostí týždňa: Smrť na koľajniciach aj významné ocenenie pre humenskú primárku
Zdroj: Dnes24.sk

Začneme smutnou správou, v utorok o 21:20 došlo na železničnej trati k smutnej udalosti. Pred železničným priecestím na Ul. Laboreckej v Humennom zachytil vlak Humenčana (†43), ten zraneniam podľahol. Viac sa dočítate TU.

Primárku Novorodeneckého oddelenia a námestníčku pre liečebno-preventívnu starostlivosť nemocnice Svet zdravia Humenné Máriu Vasilovú ocenili Purpurovým srdcom. Pani lekárku vzápätí ocenili aj naši čitatelia na sociálnych sieťach. Reakciu Márii Vasilovej a viac info nájdete TU!

Pred pár rokmi ešte študovala na GAGLS a dnes spolupracuje na známych seriáloch ako je napríklad aj aktuálne najsledovanejší seriál Búrlivé víno. Minulý rok išiel v kinách jej film. Reč je o Mirke Dírerovej, ktorá nám poskytla rozhovor. Prečítajte si ho TU!

Už nejaký ten čas má Humenné nové fitnes ihrisko, čo určite neuniklo najmä „Trojkárom“, keďže sa rozprestiera pri Laborci medzi bytovkami práve na Sídlisku III. Ak ste ešte nemali možnosť vidieť ho, pozrite si FOTOREPORTÁŽ TU.

Za osadou Podskalka v Humennom došlo k fyzickému útoku, po ktorom skončil Miroslav (50) s bodnou ranou v ramene či zlomenými predlaktiami aj predkolením! Viac info TU.

Obyvatelia jednej zo zemplínskych obcí budú musieť opäť k urnám. Pri voľbe starostu nastala u nich totiž kuriózna situácia. Aká? Odpoveď nájdete v tomto článku.

Na záver ešte opäť návrat ku komunálkam. Minulý pondelok zaujali aj kompletné výsledky volieb do humenského parlamentu. Koľko hlasov získali víťazi a koľko porazení?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM