Rôzne

Top 7 májových podujatí v Humennom, o ktorých by ste určite mali vedieť

Vybrali sme top sedem májových akcií, ktoré sa budú konať v našom meste a o ktorých by ste podľa nás mali vedieť vopred...

Ilustračný obrázok k článku Top 7 májových podujatí v Humennom, o ktorých by ste určite mali vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

1. máj: Prvomájové oslavy

Už máte plány na prvého mája? Na humenskom amfiteátri bude na vás čakať kultúrny program. Predstavia sa tanečníci Poddukelského umeleckého ľudového súboru, FS Vranovčan a Detský folklórny súbor Chemloňáčik.

11. máj: Motorky na námestí

Bude sa na čo pozerať. Miestni motorkári v tento deň oficiálne zahája sezónu a akcia sa uskutoční opäť aj na humenskom námestí, ktoré zaplaví more motoriek. Čaká nás interesantné motorové divadlo… Viac info tu.

11. máj: Martin Geišberg & Daniel Špiner

Do Adel cafe zavítajú hudobníci Martin Geišberg a Daniel Špiner s piesňami známymi aj novými, poéziou aj improvizáciou.. Podľa kaviarne prítomných čakajú uvoľnená atmosféra, hlboké texty a občas aj slzy zo smiechu.

13. máj: Malý veľký muž

Až z dvoch rôznych časov počas dňa si môžete vybrať, ak sa rozhodnete prísť si do Domu kultúry pozrieť muzikálový príbeh zo života Milana Rastislava Štefánika v podaní Radošinského naivného divadla a SĽUK-u.

17.-19. máj: Humenské Švejkove dni

V máji sa už tradične uskutočnia v našom meste Švejkove dni. A na čo sa môžu Humenčania a spol. tešiť okrem zlatistého moku? Kompletný trojdňový program nájdete tu.

18. máj: DMS – Prepáčte Tour

Skupina DMS (Separ a spol.) vyráža na tour k novému albumu Prepáčte, ktorý už stihol získať ako jediný v roku 2018 z predpredaja platinovú platňu. Svoju šou predvedú aj v humenskom Arena Night Clube.

27. máj: Fragile

Koncom mája zavíta do Humenného známa slovenská vokálna hudobná skupina zložená z populárnych osobností Fragile. Ich koncert si budete môcť prísť vychutnať do divadelnej sály Domu kultúry.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A máj sa nesie ešte v znamení jari, nenechajte si preto ujsť jarné výjavy z nášho mesta v tomto videu…

Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM