Rôzne

Tomi "Kid" Kovács: Na večer v Humennom len tak ľahko nezabudnem!

Najúspešnejší a stále nezdolaný slovenský boxer Tomi Kid Kovács absolvoval so svojim tímom 24-hodinový maratón boxu pred OC TRIADA v Humennom. Za sebou má aj jednu premiéru!

Ilustračný obrázok k článku Tomi "Kid" Kovács: Na večer v Humennom len tak ľahko nezabudnem!
Zdroj: Dnes24.sk

Lepší ako bystrickí hokejisti

Konkrétne folkloristickú premiéru. Tomi si totiž zmeral sily s domácim súborom FS CHemlon. Skúsení tanečníci sa napriek svojej premiére držali proti boxerovi v ringu bravúrne a naplno ukázali svoju dravosť. Tomi sa po súboji netajil tým, že pre neho boli náročnejším súperom než hokejisti, s ktorými sa stretol medzi povrazmi na predošlom maratóne v Banskej Bystrici.

Ak by ma trafili, odstrelia ma

„V rámci nášho exhibičného stretnutia sa na mne prestriedali štyria členovia a každý z nich na mňa išiel taktikou, ktorú som skutočne nečakal. Boli výbušní, nebáli sa vypáliť a útočili na mňa plnou silou. Viac ráz som si hovoril, že keby sa niektorému z nich podarilo ma trafiť, tak ma odstrelí. Keby som to mal porovnávať napríklad s hokejistami HC 05 Banská Bystrica, tak sa folkloristi oveľa lepšie držali aj s dychom a mali energiu aj po trojminútovom behaní a boxovaní v ringu. Bol to pre mňa skutočne veľmi zaujímavý večer, na ktorý len tak ľahko nezabudnem. Ja som vyškolil tanečníkov a tí mi na oplátku udelili lekciu tanca. Odzemok a zdvíhačky, musím sa priznať, mi išli bezproblémovo," vyjadril sa Tomi.

Pozrite si FOTO folkloristov v ringu a VIDEO z nočného boxu v Humennom!

Tomi „Kid“ Kováč: Na večer v Humennom len tak ľahko nezabudnem!
4
Galéria
Tomi „Kid“ Kováč: Na večer v Humennom len tak ľahko nezabudnem!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM