Rôzne

To vás bude zaujímať: Aj takíto zaľúbenci si v Humennom povedali svoje áno!

Hovorí sa, že láska nepozná hranice. A o tom, že je to naozaj tak, svedčia aj informácie, ktoré vám práve teraz na portáli Humenné 24 prinášame.

Ilustračný obrázok k článku To vás bude zaujímať: Aj takíto zaľúbenci si v Humennom povedali svoje áno!
Zdroj: TASR

Ako sme vás už informovali, v Matričnom obvode Humenné sa počas uplynulého roku uskutočnilo spolu 197 sobášov. V tomto článku nájdete tiež počet rozvodov či porovnanie počtu svadieb a rozvodov s rokom 2017.

Teraz sa však budeme venovať výlučne svadbám, ktoré predstavujú pre zaľúbené páry jeden z najvýznamnejších dňov v ich spoločnom živote.

Vedzte, že vlani sa tu nebrali výlučne len Slováci. V našom matričnom obvode malo v roku 2018 svadbu totiž aj viacero cudzincov, čo potvrdila pre náš spravodajský portál Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

„V rámci sobášov s cudzincami, sme sobášili aj páry, z ktorých aspoň jeden bol cudzinec, teda napríklad v našich prípadoch to boli z Talianskej republiky, Rumunska, Slovinskej republiky, Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska, Českej republiky, Ukrajiny, Kazašskej republiky, Poľskej republiky, Tureckej republiky a dokonca aj z Nepálskej federatívnej demokratickej republiky,“ prezradila pre spravodajský portál Humenné 24 Dochánová.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

…V roku 2018 sme vás informovali aj o jednej naozaj netradičnej svadobnej hostine, ktorá sa uskutočnila v okolí Humenného. Sledujte fotogalériu.

Vybrali si špeciálne miesto: FOTO z netradičnej svadby pri Humennom!
12
Galéria
Zdroj: brekov.eu

Hlavné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM