Rôzne

Tipy na podujatia, ktoré sa cez víkend konajú v Humennom: Kde nebudete chýbať?

Ako si užiť tieto voľné dni? Ak v tom ešte nemáte jasno, pomôcť vám môžu naše tipy na víkendové podujatia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na podujatia, ktoré sa cez víkend konajú v Humennom: Kde nebudete chýbať?
Zdroj: Dnes24.sk

Humenské Švejkove dni

V sobotu aj v nedeľu pokračujú v našom meste Švejkove dni. Čo všetko je počas týchto dní pripravené? Kompletný program podujatia nájdete tu.

DMS – Prepáčte Tour

Skupina DMS (Separ a spol.) vyrazila na tour k novému albumu Prepáčte, ktorý už stihol získať ako jediný v roku 2018 z predpredaja platinovú platňu. Svoju šou predvedú aj v humenskom Arena Night Clube a to už túto sobotu. Začiatok podujatia o 21:00 hod.

Daddy Cool

V nedeľu o 17:30 hod. dáva Kino Fajn francúzsku komédiu Daddy Cool. Popis: Daddy Cool, slávny hit Boney M, dal názov bláznivej komédii o štyridsiatnikovi, ktorý si doma založí materskú školu a vedie ju veľmi svojsky. Adriena odkopne jeho manželka, pretože sa vôbec nespráva ako zrelý muž, ale skôr ako tínedžer. Časom všetci okolo dospeli… až na neho. Adrien zostal tvrdohlavým flákačom a teraz sa nestačí čudovať, keď naňho jeho manželka Maude srší hromy a blesky. Už by chcela mať rodinu, ale nejde mať deti s dieťaťom. Adrien si ale zachová chladnú hlavu a vymyslí senzačný plán, ako ukázať, že je dospelý a zodpovedný. V ich spoločnom byte si založí súkromnú materskú školu. Lenže…

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Vedeli ste, že pri Humennom vyrastá veľký motokrosový talent? Pripojená fotogaléria hovorí za všetko…

Venuje sa mu odmalička: Adam z okresu Humenné žne úspechy v motokrose
12
Galéria
Zdroj: Archív Adama Pavliska

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM