Zuzana Ročeňová Rôzne

Thermalpark Šírava otvoril svoje brány: Prvé kúpanie v akvaparku si nenechali ujsť stovky ľudí

Na Šírave sa počas uplynulého víkendu sprístupnil pre verejnosť dlho očakávaný „Vodný svet“ v Thermalparku. Takmer tisícka návštevníkov okúsila letný oddych a ešte aj ušetrila na vstupnom.

Ilustračný obrázok k článku Thermalpark Šírava otvoril svoje brány: Prvé kúpanie v akvaparku si nenechali ujsť stovky ľudí
Zdroj: Dnes24.sk

Pri príležitosti veľkolepého otvorenia letnej turistickej sezóny sa sprístupnil verejnosti aj Thermalpark Šírava, ktorý svoje brány pre návštevníkov otvoril po prvýkrát uplynulú nedeľu. Počas kultúrneho programu sa oficiálne prestrihovala aj páska, za účasti starostu obce Kaluža Jana Čuchrana.

Viac ako deväťsto návštevníkov

Už pred 10-tou hodinou ráno čakalo pred jeho bránami kopec nedočkavých rekreantov, ktorých sa počas celého dňa vystriedalo takmer tisíc. „Za celý deň sme mali celkovo 918 návštevníkov, približne 600 dospelých a 300 detí,“ informoval prevádzkar Thermalparku Ladislav Hocman. Výhodné boli však aj ceny vstupov, ktoré boli o 50% lacnejšie.

Vo vode sa rekreantom venovali aj animátori, ktorí sa postarali o zábavu. Sprístupnené boli všetky bazény vo vnútri, počnúc plaveckým, vlnovým, masážnym a detským. Vonkajší bazén, v ktorom sa nachádza termálna voda, by mal byť pre verejnosť otvorený až od 1. júla.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM