Tomáš Šuhajda Rôzne

Tento týždeň sa v Humennom predstavia hviezdy divadelných dosiek aj stand-up scény

Vybrali sme pre vás 5 podujatí, ktoré sa uskutočnia tento týždeň a ich dejiskom bude Humenné. Povedú na niektoré z nich aj vaše kroky?

Ilustračný obrázok k článku Tento týždeň sa v Humennom predstavia hviezdy divadelných dosiek aj stand-up scény
Zdroj: TASR

Štvrtok: Už ti nikdy nenaletím

Tešiť sa tento týždeň môžu aj milovníci divadla. V Dome kultúry odohrajú známi slovenskí herci komédiu Už ti nikdy nenaletím. O manipulácii, podvodoch a mimoriadnom prekvapení na záver. Predstavia sa Maroš Kramár, Henrieta Mičkovicová, Marko Igonda a Lenka Barilíková. Začiatok o 19:00 hod.

Piatok: Michael Szatmary – Profesionálny Žid

V History Art & Music Clube sa predvedie Michael Szatmary, jedno z najjagavejších mien na slovenskej stand-up comedy scéne. A to v rámci tour so svojím špeciálom, ktorý dostal názov Profesionálny žid. Ako hosť sa predstaví Joe Trendy. Začiatok o 19:00 hod.

Piatok: Cestovateľské kino

Spevák kapely Slobodná Európa Whisky sa po dlhých rokoch cestovania po odľahlých kútoch piatich kontinentov rozhodol vytiahnuť na svetlo sveta svoje mnohé zážitky a fotografie zo svojich výprav. A tento piatok od 19:00 hod. predstaví v Adel cafe juhozápad USA.

Piatok a sobota: Appka

Kino Fajn dáva v piatok aj v sobotu vždy o 19:30 hod. americký horor Appka. Popis: Partia kamarátov si zo zvedavosti nainštaluje novú appku, ktorá vie vypočítať, koľko času vám ostáva do smrti. Sranda končí keď ľudia okolo, ktorým v appke ostávalo pár dní života, začnú skutočne náhle umierať.

Sobota: Volejbal

V sobotu odohrajú volejbalisti ŠK Gymnázium Humenné ďalší dvojzápas na domácej palubovke v Mestskej športovej hale. Súperom budú chlapci z Prešova, VK MIRAD Prešov „B“. Prvý zápas sa začne o 10:00 hod., druhý o 12:00 hod..

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Vnútrobloky na Sídlisku pod Sokolejom sa dočkajú revitalizácie. Pozrite si vizualizácie.

VIZUALIZÁCIE: Vnútrobloky na Sídlisku pod Sokolejom sa dočkajú revitalizácie
16
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Na archívnej snímke: Maroš Kramár

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM