Iné športy

Tenisový talent z Humenného parádne zakončil sezónu: Aha, čo Sebastián vyviedol súperovi vo finále!

V Košiciach sa uskutočnil posledný turnaj letnej sezóny kategórie detí do 10 rokov, kde si to rozdali tenisové talenty z východného Slovenska. Medzi štartujúcimi nechýbal ani Humenčan Sebastián Minich. Sezónu zakončil naozaj vo veľkom štýle. Turnaj mal pre neho ešte jeden špecifický náboj.

Ilustračný obrázok k článku Tenisový talent z Humenného parádne zakončil sezónu: Aha, čo Sebastián vyviedol súperovi vo finále!
Zdroj: Dnes24.sk

22. augusta sa v tenisovom areáli TK Mladosť Košice uskutočnil posledný turnaj letnej sezóny 2015 kategórie detí do 10 rokov na východnom Slovensku. Pre nášho Sebastiána Minicha to bol zároveň aj posledný turnaj v kategórii do 10 rokov, nakoľko v zimnej sezóne už postupuje do kategórie mladších žiakov.

V prvom kole hral s Jonášom Sebastiánom Safkom, kde si poradil s vekovo seberovným hráčom 6:1. V druhom kole si poradil s tímovým spoluhráčom z Davis Cupu, o rok mladším Timotejom Titkom 6:2. V semifinále ukázal Sebastián pevné nervy a rozum, keď sa za stavu 4:4 rozhodovalo o postupe do finále. To si nakoniec uhral nad kvalitným hráčom Tóthom Bencem (10 rokov) 6:4.

Vo finále, kde sa očakával tuhý boj medzi súpermi, sa naplno prejavila škola tenisového trénera Petra Tokoša, keď za pomoci fantastických úderov Sebastián zdolal Richarda Bottlíka hladko 6:0. Svojím parádnym výkonom potešil všetkých prítomných divákov a trénerov.

foto: lustračné, na snímke: Sebastián Minich

zdroj, foto: tenishe.com

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM