Tomáš Šuhajda Krimi

Tankoval na humenských čerpačkách a neplatil: Týmto sa snažil zmiasť policajtov!

Humenskí policajti obvinili muža (62), ktorý mal podľa ich slov niekoľkokrát v Humennom natankovať a ujsť bez zaplatenia. Ešte predtým sa však mal dopustiť aj inej krádeže, ktorá mu mala pomôcť pri tomto bezplatnom tankovaní...

Ilustračný obrázok k článku Tankoval na humenských čerpačkách a neplatil: Týmto sa snažil zmiasť policajtov!
Zdroj: Webnoviny.sk

K týmto krádežiam malo dôjsť celkovo 5-krát, od decembra minulého roku až do mája. V týchto dňoch humenskí policajti vypátrali a v utorok 20.5. obvinili z prečinu krádeže 62-ročného muža zo Sečoviec.

„Na krádeže používal tri osobné auta, Peugeot 307, BMW “3“ rady a Citroen C5. Na auta namontoval evidenčné čísla, ktoré predtým ukradol buď v Michalovciach alebo v Humennom a s týmito autami potom prišiel do Humenného. Následne na benzínových pumpách tankoval bez zaplatenia,“ informoval Humenné24 krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa ďalších slov hovorcu tak obvinený natankoval celkovo 264,51 litrov motorovej nafty. Celková škoda spôsobená krádežou nafty, evidenčných čísel a poškodenia držiakov evidenčných čísle bola vyčíslená na 492,17 eur. „Obvinený je stíhaný na slobode,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM