Tomáš Šuhajda Rôzne

Ťahák len pre Humenčanov, čo zabije nudu: 5 akcií, na ktoré môžete vybehnúť

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom 5 vybraných tipov, kde môžete v Humennom tento týždeň vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Ťahák len pre Humenčanov, čo zabije nudu: 5 akcií, na ktoré môžete vybehnúť
Zdroj: TASR

Lída Baarová

V utorok 26. januára o 19:30 dávajú v Kine Fajn životopisnú drámu. Obsah vám napovedia nasledujúce riadky.

Milovala diabla. Je to zločin? Jeden z najväčších príbehov lásky 20-teho storočia o kontroverznom vzťahu legendárnej českej herečky Lídy Baarovej s ministrom propagandy Tretej ríše Josephom Goebbelsom. Skutočný príbeh o sláve a páde, láske a zrade, vine a treste vo vyhrotenom období.

Ochrana vtáctva a Medzibodrožia

Do nedele 31. januára je vo výstavnej sieni Domu kultúry v Humennom sprístupnená výstava šitá nielen pre milovníkov prírody. Medzibodrožie je domovom malých i veľkých operencov. O existencii mnohých z nich ani netušíme. Vplyvom človeka na prírodu niektorých už ďalšie generácie neuvidia.

Mestské zásahy Humenné

A ešte jedna výstava. Tentoraz vo Vihorlatskej knižnici. Vystavené sú tam zaujímavé projekty (menej i viac realizovateľné), ktoré by mohli pomôcť zvýšiť kvalitu života v našom meste. Ochutnávku sme vám priniesli v článku Humenné v budúcnosti? Na svete sú VIZUALIZÁCIE, ktoré stojí za to vidieť!

Oldies party

V piatok 29. januára budete môcť v Arena night clube zažiť noc plnú hitov minulých… Za mixom bude stáť Dj Toffy.

Karaoke show

Program z iného súdka je pripravený v Crazy bare. Rovnako v noci z piatka na sobotu tam môžete vyraziť za zábavou. Na programe je Karaoke show.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM