Rôzne

Švejkove pivné dni a MS v hokeji? Lákavá kombinácia, aha čo sa bude na námestí diať!

Posledný aprílový deň odštartuje v Humennom 2. ročník Švejkových pivných dní a prvý májový zase hokejové majstrovská sveta. Pozrieť si zápas reprezentácie a vybrať si k nemu pivko z viac ako 50 druhov znie celkom fajn, čo poviete? :)

Ilustračný obrázok k článku Švejkove pivné dni a MS v hokeji? Lákavá kombinácia, aha čo sa bude na námestí diať!
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Humenné pokračuje v pivnej tradícii druhým ročníkom Švejkovych pivných dní. Tie sa uskutočnia od štvrtka 30. apríla do nedele 3. mája na Námestí slobody. Organizátori sľubujú veľa prekvapení, rôzne súťaže, ale aj viac ako 50 druhov pív…

Ako Humenné 24 informoval Kamil Kobak z tlačového referátu humenskej radnice, prípravy na ŠPD sa začnú už vo štvrtok, 30. apríla a to rozložením pivných stanov, do ktorých je vstup počas štyroch dní zdarma. Slávnostné otvorenie sa podľa jeho slov uskutoční v piatok 1. mája o 16:30 na námestí pri Fontáne lásky pod záštitou primátorky mesta Jany Vaľovej a účasti speváčky Evy Mázikovej. „Slávnostne bude osadená socha Dobrého vojaka Švejka, ktorá bola venovaná mestu Humenné od partnerského mesta Užhorod,“ priblížil Kobak.

V sobotu 2. mája je na programe okrem ŠPD aj hokejový súboj reprezentácie o 12:15. Čo tak si ho prísť vychutnať priamo na námestie? „Na námestí bude počas tohto dňa inštalovaná veľkoplošná obrazovka 5 × 3m, na ktorej si budú môcť milovníci piva a hokeja vychutnať moderované MS v hokeji pri zápase Slovensko – Dánsko. Počas prestávok nebudú chýbať súťaže– Humenné fandí hokeju, ktoré budú trvať do 18:00,“ ozrejmil Kobak.

Chýbať nebude ani sprievodný program pre deti, pre ktoré budú pripravené kolotoče, skákací hrad, aqua zorbing, domáca zmrzlina, langoše či pukance. „O hlavný večerný program sa postará najúspešnejšia slovenská hudobná skupina NO NAME. Koncert sa začne o 20:30 na pódiu pri Fontáne lásky,“ informoval ďalej Kobak s tým, že aj na koncert bude vstup zdarma.

Ilustračné foto, zdroj: Mesto Humenné/tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM