Rôzne

Švejkove dni? Na humenské námestie prinesú viac ako 110 druhov piva

Humenské Švejkove dni sa už nezadržateľne blížia a tento pivný festival ponúkne na námestí viac ako 110 druhov zlatistého moku.

Ilustračný obrázok k článku Švejkove dni? Na humenské námestie prinesú viac ako 110 druhov piva
Zdroj: Dnes24.sk

V máji sa v Humennom už tradične uskutoční pivný festival. A to už budúci týždeň, konkrétne v dňoch 17. – 19. mája. Ako portál Humenné 24 informovala humenská radnica, na Námestí slobody bude návštevníkov čakať bohatá ponuka pivných špecialít, ale aj gastro zóna, hudobno-tanečný a spevácky program a chýbať nebudú ani súťaže či priamy prenos z hokejových majstrovstiev.

„Najväčším lákadlom pre návštevníkov bude viac ako 110 druhov piva z 37 pivných značiek. Medzi nimi aj rôzne mini kočovné a remeselné pivovary,“ priblížila Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu.

Doplnila, že počas všetkých troch dní si bude možné v gastro zóne vychutnať občerstvenie nielen pre dospelých, ale aj pre deti a pre ne budú tiež pripravené zábavné atrakcie a k nahliadnutiu bude aj ulička remesiel.

Kultúrny program Humenských Švejkových dni si môžete preštudovať tu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Švejkove dni? Pozrite si archívnu fotogalériu, ako to vyzeralo v roku 2016.

Švejkove pivné dni 2016: Deň prvý na fotkách
29
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM